Lördagslunch

Lördag 21 november kl 12-15

Beaujolais Nouveau Brunch

3-rätter och ett glas av det nya vinet från Frankrike eller alkoholfri must från Bjära i Halland 350 kr

Förrätt

Charkplanka, vispad kycklinglevermousse, fikon och krutonger

eller

Gratinerad getostterrin, rostad pumpa, fikon och krutonger

Varmrätt

Grillad högrev Bourguignon med potatispuré

eller

Sotad torsk Bourguignon med potatispuré

eller

Helstekt rotselleri Bourguignon med potatispuré

Dessert

Chokladmousse, salt karamell, Beaujolaisinkokta päron krossade crêpes dentelles

Boka gärna ditt glas-så håller vi koll på avstånden

0340-875 20

MENY
Lördag 21 november

FÖRRÄTT
Charkplanka, vispad kycklinglevermousse, fikon och krutonger 125kr

Gratinerad getostterrin, rostad pumpa, fikon och krutonger125kr

HUVUDRÄTTER                               

Dagens fångst 155 kr Sotad torsk Bourguignon med potatispuré.

Steaksandwich 195 kr Grillad flankstek , rostad lök, tomater, coleslaw smaksatt med färsk jalapeño, picklad chili, surdegsbröd och pommes

Grillad kalv 255 kr Bearnaise, tomatsallad, friterad potatis.

Hattavikens fiskgratäng 235 kr Torsk, skaldjurssås, handskalade räkor, pommes duchesse, bakade tomater och fänkål

Grillad högrev Bourguignon med potatispuré 155kr

Hattavikens köttbullar 145 kr Potatispuré, rårörda lingon, pressgurka och gräddsås

Helgens gröna 145 kr Helstekt rotselleri Bourguignon med potatispuré

DESSERT
Crème brûlée 75 kr

Salt karamell och chokladmousse  95 kr
Beaujolaisinkokta päron krossade crêpes dentelles

Till barnen
Barnburgare 75 kr
Grillad 90 g burgare serveras med majonnäs, gurka och pommes

Köttbullar 75 kr
Gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré

Vaniljglass 55 kr
Välj mellan chokladsås, kolasås elle bärsås

0340-875 20