Helgmeny

Meny lördag 25  januari 2020

Förrätt 110kr

Jordärtskockssoppa med handskalade räkor samt rostad brioche med krassekräm och friterad rödbeta

Dagens fångst 155 kr

smörstekt kummel med bacon och persiljerot,musselgrädde kokt potatis citronmarinerad fänkål

Grillad kalv 155 kr

med dragonkräm, rödvinssås smörstekta haricuverts och frasig grönkål samt friterad potatis

À la carte varmrätter

Hattavikens  fiskgratäng 225kr

Torsk, skaldjurssås, handskalade räkor, pommes duchesse, bakade tomater och fänkål

Steak sandwich 185kr

Grillad flankstek på levain med sallad, tomat, picklad rödlök, riven parmesan och bearnaisesås samt pommes

Helgens gröna 145kr

Helbakad rotselleri med timjanstekt champinjoner och  sandefjordsås samt kastanjepuré och rårörda lingon

Alltid på Hattaviken 145kr

Hemlagade köttbullar med  gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré

Desserter

Klassisk creme brûlée 75kr

Kula sorbet / Glass  45kr

Barnmeny 75 kr

Hemgjorda Köttbullar – Gräddsås – Lingon – Pressgurka – Potatispuré

Hamburgertallrik – Pommes

Långlunch 3-rätter 300kr

Förrätt 110kr

Jordärtskockssoppa med handskalade räkor samt rostad brioche med krassekräm och friterad rödbeta

 

Dagens fångst 155 kr

smörstekt kummel med bacon och persiljerot,musselgrädde kokt potatis citronmarinerad fänkål

Alt.

Grillad kalv 155 kr

med dragonkräm, rödvinssås smörstekta haricuverts och frasig grönkål samt friterad potatis

Dessert

Klassisk créme brûlée