Veckans meny

Lunchmeny v 23 1-5 juni

Lunchen kostar 120kr, fisken tisdag-fredag 125kr

Vill du hämta lunch eller har vårt lunchkort

får du 15 kr rabatt

MÅNDAG
Operaströmming, potatispuré, rårörda lingon och skirat smör samt citron
Biff a la Lindström med persiljesmör, friterad potatis samt rödvinssky

TISDAG
Pocherad västerhavsfisk, vitvinsås och färskpotatis samt fänkål
Raggmunk med stekt fläsk vitkål/äpple samt rårörda lingon
Stekt fläsk med bruna bönor och färskpotatis

ONSDAG
Smörstekt västerhavsfisk, hallandsmos, brynt smör, fänkålssallad samt färskpotatis
Nattbakad högrev med pepparrotssås, rostade knippemorötter och färskpotatis

TORSDAG
Ångad västerhavsfisk, krassehollandaise och gulbeta/hasselnötssallad samt färskpotatis
Kycklingschnitzel med kaprismajonäs, friterad potatis rostad paprika och oreganosky

FREDAG
Fiskfärsbiff med pommes duchesse krämiga räkor och sockerärtsallad samt citron
Pannbiff, potatispuré, bacon och purjolök, kalvsky och krutonger

VECKANS GRÖNA
Falafelbowl, quinoa, grillad rödlök, korianderdressing, avocado, gulbetor, riven morot

                                                                                                                                                                                                                                                                                                          ALLTID PÅ HATTAVIKEN                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Hemlagade köttbullar, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré

VECKANS SALLAD
Grillad kyckling, sallad, Cesardressing, buatomater, picklad lök, riven parmesan, bönor och krutonger

HELGKASSEN

500 kr för 2 personer

Beställ senast kl 15 dagen innan  och hämta på  fredag , lördag eller söndag mellan
kl 11. 30 och 15. Packas kall med en enkel uppvärmningsanvisning

Toast hattaviken
Handskalade räkor på toast i sotad citron och svartpepparmajonäs, picklad lök, krasse, riven pepparrot, varmrökt lax och dill

Pocherad torskfilé
Vitvinsås smaksatt med citrontimjan-duchesstopp och sallad på färsk vitkål och handskalade räkor samt silverlök

eller

Örtgrillad fläskfilé
Rödvinssås, duchessetopp och sallad på sotad sparris och riven parmesan och bakad tomat samt dragonmajonäs

 

Vitchoklad cheescake

jordgubb och rabarberkompott,  lädergelé samt citronmaränger

Gör så här

Välj om du vill beställa en helgkasse eller à la carté, ring och beställ när du vill hämta. Du får instruktioner hur du ska värma varmrätten.

Vill du inte komma in i restaurangen-kommer vi ut till dig

0340-875 20