Helgmeny lör 1 okt.

SNACKS
Vitlöksbröd 55–
Löjromschips 75–

FÖRRÄTT
Jordärtskockssoppa 135–
Rökt baconsida, handskalade räkor, frasigt levainbröd

HUVUDRÄTT
Dagens fångst 165–
Pocherad koljafilé, handskalade räkor, vitvinssås, stekt palsternacka, dillslungad färskpotatis

Alltid på Hattaviken 165–
Hemlagade köttbullar, potatispuré, rårörda lingon, pressgurka 

Raggmunk 165–
Valnötter, fetaostkräm, rostade betor, friterad grönkål

Hattavikare 195–
Krispig fiskfärsbiff, krämiga räkor, brynt smör sockerärtssallad, citron samt dillslungad färskpotatis

Steaksandwich 165– med pommes +35–
Grillad kalv på levain med sallad, tomat, picklad lök, jalapenomajonnäs samt riven parmesan

Hattavikens Fiskgratäng 235–
Västerhavsfisk i skaldjursås med pommes duchesse, bakad tomat, fänkålssallad med handskalade räkor

Grillad flankstek 295–
Smörstekta kantareller, bakade kvisttomater, madeirasås, parmesanpotatis

EFTERRÄTT
Klassisk Crème brûlée 75–

Helgens dessert 120–
Chokladmoussebakelse med kokosbotten, variation på hallon,
samt maränger

TILL BARNEN (12 ÅR)
Barnburgare 75– med ost +10–
Grillad 90 g burgare serveras med majonnäs, gurka 

och pommes

Köttbullar 75–
Gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré

Vaniljglass 55–
Med eller utan chokladsås