Veckans meny

Lunchmeny v. 14 30 mars – 3 april

Lunchen kostar 120kr, fisken tisdag-fredag 125kr

Vill du hämta lunch eller har vårt lunchkort

får du 15kr rabatt

I lunchen ingår salladsskål, hembakat bröd med färskost, stilla eller bubbelvatten

Ekologisk kaffe/The liten dessert eller kaka

MÅNDAG

Dijonstekt strömming, potatispuré, rårörda lingon, skirat smör samt citron

Hjortfärsbiff, enbärsgräddsås, cheddarpotatis, persiljestekta champinjoner och vinbärsgelé

TISDAG

Citronbakad västerhavsfisk, rostad broccoli, hyvlad mandel, sandefjordsås samt kokt potatis

Raggmunk med stekt fläsk, spetskål/äpple samt rårörda lingon

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

ONSDAG

Pankopanerad torskfilé, hovmästarkräm, fänkålsallad, kokt potatis och citron

Grillat kycklinglår med tomat och basilikasås rostad potatis, mozzarellakräm samt ruccola

TORSDAG

Pocherad västerhavsfisk, picklad blomkål, vitvinsås och kavring samt kokt potatis

Schnitzel, gröna ärtor/bacon, kaprismajonäs, friterad potatis samt kalvsky

FREDAG

Fiskfärsbiff, pommes duchesse, krämiga räkor och sockerärtsallad samt citron

Nattbakad revben på surdegsbröd med sallad,syrad kål, glaserad lök rostad vitlök och timjandipp krispig potatis

Kalvlever med bacon och äpple dijongräddsås picklad lök och kokt potatis

VECKANS GRÖNA

Gnocchi med tomatsås mozzarella och ruccolasallad

ALLTID PÅ HATTAVIKEN

Hemlagade köttbullar, potatispuré, rårörda lingon, pressgurka samt gräddsås

Lunchmeny v. 15 30 mars – 3 april

Lunchen kostar 120kr, fisken tisdag-torsdag 125kr

Vill du hämta lunch eller har vårt lunchkort

får du 15kr rabatt

MÅNDAG

Mannerströmming, potatispuré, rårörda lingon och skirat smör samt citron

Biff a la Lindström, vispat ramslökssmör, friterad potatis och kalvsky

TISDAG

Ört och brödbakad västerhavsfisk, pepparrotsgurka och kokt potatis samt vitvinssås

Raggmunk med stektfläsk, spetskål/äpple samt rårörda lingon

Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis

ONSDAG

Panerad västerhavsfisk, citronpicklad kålrabbi, kokt potatis och krassemajonnäs

Oxrullader med bacon och saltgurka, dijongräddsky, kokt potatis och vinbärsgelé

TORDAG

Pocherad västerhavsfisk med gubbrörapotatis, brynt smör och jordärtskockschips

Kycklingschnitzel, tomat och fetaostsallad, oreganosky samt friterad potatis och citron

FREDAG-LÖRDAG

Påskmeny 11.30-15

VECKANS GRÖNA

Primörsallad, nässelmajonnäs, grön sparris, knippe morötter, friterad ostronskivling, färskpotatis och sotad lök

ALLTID PÅ HATTAVIKEN

Hemlagade köttbullar, potatispuré, rårörda lingon, pressgurka samt gräddsås