Meny

Lunchmeny v.8  17- 21 februari

I lunchen ingår salladsskål, hembakat bröd med färskost, stilla eller bubbelvatten

Ekologisk kaffe/The liten dessert eller kaka

Måndag 120kr

Senapsstekt strömming – citron – skirat smör – potatispuré- rårörda lingon

Grillad kalvfärsbiff – pepparrotssmör- kalvsky – friterad potatis – picklade senapsfrön

Tisdag 120/fisk 125kr

Dillångad Västerhavsfisk – fänkålscrudité – krämig gubbrörepotatis – citronette

Raggmunk med stekt fläsk – spetskål/äpple – rårörda lingon

Stekt fläsk med löksås – kokt potatis

Onsdag 120/fisk 125kr

Halstrad Västerhavsfisk – gräddkokt rödbetor – friterad kapris – krasse – kokt potatis

Boeuf Bourguignon – sidfläsk – champinjoner – pärllök – potatispuré – krutonger

Torsdag 120/fisk 125kr

Bakad Västerhavsfisk – rostad blomkål – pumpakärnor – gräslöksmajo – citronpotatispuré

Lökpanerad schnitzel – kalvsky-persiljekräm-gröna ärtor-krispig potatis

Ärtsoppa med fläsk & senap-pannkakor med sylt & grädde

Fredag 120/fisk 125kr

Pankopanerad fiskfärsbiff – pommes duchesse – krämiga räkor – sockerärtssallad – citron

Grillad kycklinglårfilé – pumpa- & apelsincréme – rödvinssky – rostad rattepotatis – rotfruktschips

Veckans gröna 120kr

Timjansbakad rotselleri – jordärtskockspuré – syrade morötter – babyspenat – lökvinigrett – Gruyere

Alltid på Hattaviken 120kr

Hemlagade köttbullar – potatispuré – rårörda lingon – pressgurka – gräddsås