Veckans meny

Lunchmeny v 43 23-27 oktober.

I lunchen ingår salladsskål, hembakat bröd med färskost, kaffe och kaka/liten dessert .

Dagens lunch kostar 110 kr , 100 kr med vårt lunchkort.

Måndag
Mannerströmming-Skirat Smör-Citron-Lingon-Potatispuré
Rostbiff-Haricot verts-Bakad Tomat-Grönpepparsås- Rostad potatis
Tisdag
Pocherad Västerhavsfisk- Broccoli- SAndefkordsås- Kokt potatis
Raggmunk-Stekt Fläsk-Äpple/Spetskål-Lingon
Alt.
Stekt Fläsk- Löksås-Kokt potatis
Onsdag
Örtöverbakad Västerhavsfisk- Dillstekt blomkål- Skaldjursås -Kokt potatis
Lökpanerad Fläskschnitzel -Kapris-Citron-Örtkräm – Kalvsky – Friterad potatis
Torsdag
Pankopanerad Västerhavsfisk- Dillmajonnäs – Picklade morötter – Citron – Kokt potatis
Rödvinsbrässerad högrev – Gräddfilssavoykål -Picklade steklökar- Potatispuré
Fredag
Helstekt Spätta-Skira Smör-Champinjoner-Citron-Kokt potatis
Wallenbergare – Smörfrästa ärtor – Rårörda lingon- Skirat smör – Potatispuré

Veckans Gröna
Tortellini med spenat och ricotta -Tomatsås-Basilika-Rostad ekologisk ostronskivling
Alltid på Hattaviken
Hemlagade Köttbullar-Gräddsås-Lingon-Pressgurka-Potatispuré

A la carte

Förrätt 95 kr

Skaldjurssoppa, handskalade räkor, fänkål, bröd

Huvudrätter

Fiskgratäng 195 kr
Torsk, skaldjursås, fänkålsallad, bakad tomat, pommes duchesse

Högrevsburgare 175 kr
Ekrökt Cheddar ,Rostad Lök, Vitlöks-& Chilidressing,  Sallad, Tomat, Rödlök, Bröd och Pommes
Desserter

Klassisk Crème Brûlée 65 kr

Björnbärspralin 15 kr

Meny för våra unga gäster:
Hemlagade Köttbullar – Gräddsås – Lingon – Potatispuré 75kr Hamburgare – Bröd- Sallad- Pommes 75 kr

Läsk och öl från Byaregårdens brygghus, Veddige 35 kr
Citron-& Limesoda, Enbärsdricka, Grapetonic, Cola, Getteröl klassI
Gingerbeer 45 kr