Helgmeny lördag- söndag

Helgmeny

Förrätt

Vit sparris, löjromscreme, rågkrisp, gräslök, brynt smör  95 kr

Skagenröra och varmrökt lax på smörstekt brioche toppad med krasse, syrad rödlök och pepparrot 115 kr

serveras 11.30-15

Pocherad västerhavsfisk med citrongrillad grön sparris och och brynt sandefjordsås, kavringscrisp och färsk potatis 150 kr

Salviastekt kycklingfilé, vårlök och knippemorötter, nässelkräm, smörad kycklingfond och färskpotatis. 150 kr

serveras hela dagen :

Hattavikens fiskgratäng: Torsk med skaldjursås, handskalade räkor, pommes duchesse, bakade tomater och fänkål 195 kr

Grillad kalventrécôte, vårlök, grön sparris och knippemorötter, nässelkräm, rödvinsås och sötpotatispommes 225 kr

Hamburgare 58 grader , cheddarost, sallad, tomat, rödlök, rostad vitlöksmajo, pommes 175 Kr

Jätteräksmörgås med handskalade räkor , ägg, majonäs, tomat, gurka, rödlök, citron 185 kr

Gnocchi med sparrispesto, riven parmesan och ruccola 145 kr

Hemlagade köttbullar, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré, 145 kr

Desserter

Klassisk crème brûlée 65 kr

Vit- mjölk och mörk chokladmousse med färska bär och maränger 95 kr

Pralin från Berzelii 15 kr

Affogato 45 kr

Barnmeny 75 kr

Hemlagade köttbullar, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré.

Hamburgertallrik