Helgmeny

Påskmeny 19-22 april

Förrätter 

Gubbröra på smörstekt brioche, brynt smör toppas med löjrom och krasse 125kr

Smörstekta rödbetor lök och kastanjepuré, kavringkrisp, krasse, rostad ostronskivling 125kr

Varmrätter 

Torsk/Bleka , blomkålspuré, färskpotatis, picklad gurka, vitvinsås, räkor och brynt smör 155kr

Lamm, bringa och rostbiff, nässelmajonäs, kalvsky, sparris, potatisterrine och rotfruktchipspotatiskrokett 195kr

Dessert

Vit chokladmousse med jordgubb och rabarber 95kr

3- rätter 375 kr

Steaksandwich, grillad flankstek, parmesan, tomater, hemslagen bearnaise, syrad lök, surdegsbröd och pommes 175kr

Hattavikens fiskgratäng: Torsk med skaldjursås, handskalade räkor, pommes duchesse, bakade tomater och fänkål 195kr

Hemlagade köttbullar, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré 145kr

Påskens gröna Rostad primörsallad med spenat, humus och rostade rolrosfrön 145kr

Klassisk crème brûlée 75kr

Björnbärspralin 15kr

Glass/Sorbet 45kr

Barnmeny 75kr 

Hemlagade köttbullar, gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré.

Hamburgertallrik

Pocherad torsk, skirat smör och kokt potatis