Helgmeny

Meny lördag 16 februari

Förrätt

Toast Hattaviken 125kr

Handskalade räkor i sotad citron- & svartpepparmajonnäs, varmrökt lax, löjrom, picklad rödlök, pepparrot och dill.

À la carte varmrätter

Dagens fångst 150kr

Pocherad kolja , rotselleripuré, bacon, skummad musselsås , bakad tomat och silverlökssallad

Hattavikens  fiskgratäng 195kr

Torsk, skaldjurssås, handskalade räkor, pommes duchesse, bakade tomater och fänkål

Grillad svensk pluma 195kr

Salviamajonäs, sotad lök, krispig grönkålspotatis, kalv/citronsky, grillad spetskål 

Steaksandwich 175kr
Grillad flankstek, Parmesan, Tomater, Hemslagen bearnaise, Syrad lök, Surdegsbröd och Pommes

Helgens gröna 145kr

Blomkål-och kikärtscurry med rostad sötpotatis och myntayoghurt

Alltid på Hattaviken 145kr

Hemlagade köttbullar med  gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré

Desserter

Klassisk creme brûlée 65kr

Kula sorbet / Glass 45kr

Gott kaffe från Per Nordby och pralin från Berzelii choklad 45 kr

Barnmeny 75kr

Hemgjorda Köttbullar – Gräddsås – Lingon – Pressgurka – Potatispuré

Alt.

Hamburgertallrik – Pommes